Predici si cuvantari audio

Sinaxar

Newsletter Manastirea Partos

construimcatedrala.ro

Proiectul construirii unui corp de clădire care să adăpostească trapeza, spațiile administrative și nu în ultimul rând chiliile viețuitorilor e o necesitate pentru mănăstirea noastră. La fel de importante sunt și anumite lucrări de intervenție la cele două biserici, precum și amenajarea incintei. Pentru toate acestea mănăstirea are nevoie de susținerea noastră, a tuturor. Ne străduim ca împreună să redăm măcar o fărâmă din frumusețea de altădată a acestui loc atât de important din punct de vedere istoric și spiritual.

Toate aceste lucrări împlinite vor rămâne peste timp o icoană frumoasă contemporaneității noastre, o mărturie a credinței și a evlaviei noastre, precum și un semn al dragostei și prețuirii noastre pentru Sfântul nostru ocrotitor.
   
Vă rugăm, în măsura în care se poate, să susțineți aceste frumoase inițiative ale mănăstirii:

1. Donează online prin card

2. Donează online prin SMS

3. Prin depunere de numerar sau virament bancar în următoarele conturi Banca Transilvania ale Mănăstirii Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoș:

CONT IBAN:    
pentru LEI : RO66BTRLRONCRT0315962001, Agenția Bega, Timișoara
pentru EUR: RO16BTRLEURCRT0315962001, Agenția Bega, Timișoara
Cod SWIFT: BTRLRO22

Beneficiar:
Mănăstirea Sfântul Ierarh Iosif cel Nou, Loc. Partoș, Com. Banloc, Jud. Timiș
Cod Fiscal: 23925987
Împuternicit: Adrian Virgil Stana

4. Prin contract de sponsorizare disponibil AICI (.pdf)

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta oricând pe email, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la
tel (+4)0256417491

Vă mulțumim, încredințându-vă de dragostea și prețuirea noastră!