Predici si cuvantari audio

Sinaxar

Newsletter Manastirea Partos

construimcatedrala.ro
Formularul Declarației 230 pentru anul 2018, vă oferă posibilitatea donării unui procent de 2% din impozitul anual pe venit către asociații non-profit sau unități de cult.
 
S-a găsit oportun ca anul acesta contribuțiile binevoitorilor să fie redirecționate către Asociația Semper Agape, întrucât continuarea tuturor activitățiilor întreprinse aici vă este cunoscută iar pentru noi reprezintă o prioritate.
Formularul este completat cu datele Asociației Semper Agape și cu datele Doamnei Mina Ciobanu ca împuternicit, pentru ca ea să poată depune la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) fiecare formular în parte; altfel, fără această împuternicire, fiecare ar trebui să depună formularul, personal, la ghișeu.
 
 
Formularul se completeză de către fiecare contribuabil doar la rubricile în care se trec datele personale (nume, prenume, CNP etc.); datele asociației sunt deja completate, iar suma se va calcula ulterior de către autoritatea competentă, așadar nu trebuie completată acea rubică. E important ca formularul și împuternicirea să fie semnate in căsuța din josul paginii.
 
Pentru alte detalii și nelămuriri ne puteți contacta pe mail sau telefonic: 0256.417.491 (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).
 
Data limită la care formularul și împuternicirea trebuie să ajungă fizic la noi, în original: 10 Martie 2019!
Data limită de depunere la ANAF: 15 Martie 2019!
 
Pentru toți cei care nu ați completat încă formularul și pentru cei care mai aveți prieteni care l-ar putea completa, orice ajutor e binevenit; acesta poate fi listat și completat de către orice persoană care a realizat venituri in anul 2018 din salarii sau pensii, în țară sau străinătate (impozabile în România).
 
Formularele și împuternicirile se găsesc și la mănăstire, listate!
 
Bunul Dumnezeu să vă facă parte de tot binele după voia Lui cea Sfântă.